Däckmonteringspasta

Vår däckmonteringspasta är tillverkad av högkvalitativa vegetabiliska råvaror som gör den biologiskt nedbrytbar och skonsam mot miljön.

Behovet av däckmonteringspasta

Däckmonteringspasta, även känd som däckpasta,monteringspasta däck är en typ av smörjmedel som används under processen att installera ett däck på en fälg. Pastan appliceras på däckets klinchkant och vid större däck även på fälgbanan för att minska friktionen, vilket gör att däcket lättare kan glida på fälgen utan att skadas.

Vad är den tillverkad av?

Däckmonteringspasta är vanligtvis gjord av en blandning av vatten, tvål och andra smörjmedel. Våran pasta har även frostskydd vilket gör att den går att andvändas i minusgrader
och Truck pastan klarar ner till -30°   

Den är designad för att vara vattenlöslig, vilket gör den lätt att rengöra efter användning. Pastan är också formulerad för att förhindra skador på däcket eller fälgen under monteringsprocessen. Att använda monteringspasta kan göra däckmonteringsprocessen snabbare och effektivare. Det kan också minska risken för skador på däck eller fälg, vilket kan uppstå om däcket inte är korrekt monterat. Sammantaget är däckpastan ett användbart verktyg för alla som montera däck regelbundet, till exempel bilmekaniker eller däckverkstäder.

Upp till 50% Effektivare än konkurrenterna

Men det är inte bara miljön som tjänar på vår pasta, montörerna tjänar också. Den eliminerar risken för kontaktallergier och är upp till 50% mer kostnadseffektiv än konkurrenternas produkter.

Detta betyder att vår monteringspasta inte bara är bättre för miljön, den är också bättre för din verksamhet. Genom att använda våran pasta kan du säkerställa att dina montörer inte kommer att drabbas av kontaktallergier, vilket kan orsaka onödiga hälsoproblem och störningar i arbetsflödet. Dessutom kommer du att spara pengar, eftersom vår monteringspasta torkar inte ut och är så mycket mer kostnadseffektiv än konkurrenternas produkter.

Det självklara valet!

Så om du vill ha en däckmonteringspasta som är skonsam mot miljön, säker för dina montörer och samtidigt är kostnadseffektiv, är vår däckpasta det självklara valet.

Prova den idag och upptäck skillnaden!

 

Centrerad Stparts logo

sv_SESvenska