Punkteringsvätska

Sweseal eliminera kostsamma driftstopp

Om du vill eliminera kostsamma driftstopp på grund av punkteringar är Sweseal punkteringsvätska ett utmärkt val för dig. Detta effektiva och mångsidiga skydd kan tätas hålet i slitbanan omedelbart när punkteringen inträffar, vilket kan undvika att däcket skadas på fälgen och måste bytas ut.

Håller däckets lagliga liftslängd

Sweseal är speciellt designat med fibrer för användning i de tuffaste terrängmiljöerna och en enda applikation räcker för att hålla däckets lagliga livslängd. Dessutom är det lämpligt för alla väderförhållanden och speciellt utformat för att förhindra frysning vid låga temperaturer ner till -23 °C och separation vid höga temperaturer.

Denna punkteringsvätska är mycket lätt att använda och kan tvättas ur med vanligt vatten utan att lämna några rester. Sweseal hjälper även till att eliminera fälgläckor och passar alla typer av fordon som ATV, gräsklippare, traktorer och hjullastare.

Tätar upp till 12mm permanent och tillfälligt upp till 20mm hål

Detta punkteringsskydd kan täta upp till 12mm permanent och tillfälligt upp till 20mm. Det är också icke-korrosivt, brandsäkert och miljövänligt. Sweseal finns i tre olika förpackningar, 25L, 1L och 500ml, vilket gör det lätt att välja den storlek som passar dina behov.

Så om du vill undvika kostsamma driftstopp och förbättra däckens prestanda, är Sweseal punkteringsskydd det perfekta valet för dig.
sv_SESvenska